Αλ. Παναγούλη 73 Λάρισα
+(30) 2410 414 835

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αρχική » ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 2006) ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

computerslab-papagiannopoulosΤο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Πληροφορικής Computers L@b Παπαγιαννόπουλος δραστηριοποιείται από το 2006 στο κέντρο της Λάρισας. Πάνω από μια δεκαετία πλέον έχουμε διενεργήσει πολλές εξετάσεις του φορέα ECDL και του φορέα Diploma με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 94% με αποτέλεσμα να αποτελούμε ένα από τα μακροβιότερα ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα πληροφορικής της Θεσσαλίας.
Σε ποιούς απευθυνόμαστε:

  • Γραφίστες
  • Εργαζόμενους
  • Ανέργους
  • Designers
  • Αποφοίτους
  • Φοιτητές
 
  • Web Developers
  • Σχεδιαστές
  • Φωτογράφους
  • Παιδιά
  • Συνταξιούχοι
  • Ηλικιωμένοι
 
Επειδή ο κανόνας λέει.. "η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.." και σήμερα πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν από υπολογιστή, αλλά δεν ξέρουν πραγματικά να τον χειρίζονται στις ανάγκες που προκύπτουν, σε εμάς και στις άριστες εγκαταστάσεις μας εφοδιασμένες με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, διαδραστικούς πίνακες και το καλύτερα επιλεγμένο εκπαιδευτικό υλικό, οι καθηγητές μας και ο υπεύθυνος Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος έχουν σαν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες για την εκμάθηση πάνω σε ότι αφορά τον υπολογιστή με ακρίβεια και λεπτομέρεια, αλλά φυσικά και στην επιτυχία στις εξετάσεις για πιστοποίηση. Σε εμάς πρώτιστο ζητούμενο είναι η επιτυχία στον απαιτούμενο χρόνο!
 

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

Το Computers L@b ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ αποτελεί πιστοποιημένο και αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (σύμφωνα με το Ν.4111/2013, από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων) με κωδικό αδείας: 2100115.eoppep

Γιατί λοιπόν ξεχωρίζουμε:

  • Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ή ιδιαίτερο, από εξειδικευμένο καθηγητή, με χρήση διαδραστικού πίνακα και με δικό μας εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, σημειώσεις & e-books), με στόχο την καλύτερη δυνατή γνώση στον ταχύτερα δυνατό χρόνο.
  • Το κάθε μάθημα ενισχύεται και από πρακτική εξάσκηση με το TEST4U , το καλύτερο IN-Ates τεστ της Ευρώπης δωρεάν όσες ώρες επιπλέον επιθυμείτε . Θα σας δοκιμάσει σε όλα τα θέματα των ερωτήσεων πιστοποίησης μεμονωμένα για την πλήρη κατανόηση της ύλης.
  • Επίσης με το τέλος των σεμιναρίων της κάθε ενότητας γίνονται δωρεάν εικονικές εξετάσεις (mock exams) για τον κάθε υποψήφιο όσες είναι απαραίτητες για την τελειοποίησή του και την άνεσή του πάνω σε κάθε γνωστικό αντικείμενο.
  • Οι εξετάσεις πιστοποίησης διενεργούνται σε εμάς, καθώς το Comuters L@b Παπαγιαννόπουλος αποτελεί Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο από το 2006 για τους φορείς ECDL και Diploma, με εξετάσεις να διενεργούνται εβδομαδιαίως.
Έχουμε υποχρέωση να ενημερώνουμε σωστά τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τις πιστοποιήσεις πληροφορικής και για την εγκυρότητά τους όσων αφορά το δημόσιο και για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την πραγματικότητα και τους νόμους του κράτους. Ας ξεχάσουμε λοιπόν αυτά που ξέραμε έως σήμερα με τις μάρκες των πτυχίων και τα υπέρογκα ποσά για γνώση και πιστοποίηση πληροφορικής! Σήμερα υπάρχουν 9 Πιστοποιημένοι Φορείς χορήγησης πιστοποιητικών πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Όλοι οι φορείς αυτοί δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους όσων αφορά την ποιότητα της πιστοποίησης που παρέχουν, βάση του νόμου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Α/25081/1.12.2005 ΚΥΑ, (ΦΕΚ 1720/τ.Β’/08-12-2005), στο Άρθρο 1 του Π.Δ. 44/2005 και από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3879/2010 «Δια Βίου Μάθηση». Τα Πιστοποιητικά που παρέχουν αυτοί οι 9 φορείς είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο για τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και για το εξωτερικό (εφόσον η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση).

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν όλοι και κυρίως εμείς τα Πιστοποιημένα Κέντρα Πληροφορικής και να τονίσουμε στον κάθε πελάτη και κάθε μαθητή μας, ότι όποιο φορέα πιστοποίησης και εάν επιλέξετε, είναι για εσάς το ίδιο, όσων αφορά την σιγουριά της πιστοποίησης. Η μόνη διαφορά που υπάρχει, είναι οτι κάποιοι παρέχουν την ίδια πιστοποίηση με χαμηλότερα εξέταστρα και άλλοι με ένα πιο γνωστό brand name. Το δικό μας το χρέος ως σχολές είναι να παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή γνώση και πιo ανεκτές τιμές, χωρίς να ρίξουμε καθόλου την ποιότητά μας στην εκπαίδευση. Αυτή λοιπόν είναι η νοοτροπία μας ως σχολή.

Εμείς σαν πιστοποιημένο και αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (σύμφωνα με το Ν.4111/2013, από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με κωδικό αδείας: 2100115) βλέπουμε τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά και δίνουμε έμφαση στη γνώση πάνω στην πληροφορική, αλλά και στις καλύτερες δυνατές τιμές ώστε να είναι ένα διαβατήριο για το μέλλον και για την μελλοντική εργασία! Το αποδεικνύουν οι επιτυχίες μας σπουδαστών μας, οι οποίοι λόγω νέων προκηρύξεων πέτυχαν στις εξετάσεις σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, με μαθήματα ιδιαιτέρου ή μικρού κλειστού τμήματος, σε λογικές τιμές. Η διαφορά του κέντρου μας είναι ότι δεν υπάρχει το απρόσωπο μιας αλυσίδας κέντρων πληροφορικής και ότι είμαστε κοντά στο μαθητή με συνεχή παρουσία του καθηγητή δίπλα του.. Εδώ το μάθημά μας είναι μεθοδικό, αλλά όχι τυποποιημένο προσπαθώντας πάντα για το συμφέρον του κάθε σπουδαστή. Δεν αφήνουμε κανένα σπουδαστή "στη τύχη του" με ένα αυτοματοποιημένο test, όπως γίνεται σε πολλές σχολές στις μέρες μας, αλλά είμαστε δίπλα του από το πρώτο μάθημα μέχρι το τελευταίο. Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις (πράγμα δύσκολο σε εμάς με ποσοστά άνω το 90% τα τελευταία 10 χρόνια), τα μαθήματα ξαναγίνονται (χωρίς κανένα extra κόστος), γιατί σκοπός μας είναι η γνώση και όχι μόνο "το χαρτί".
Ακόμη και το βασικό επίπεδο (Basic) που για πολλούς είναι ένα ακόμη διαβατήριο για το μέλλον, για εμάς είναι ένα πτυχίο με ενδιαφέρον περιεχόμενο και χρήσιμο υλικό για την καθημερινή μας ζωή. Στόχος μας είναι το μάθημα στα κέντρα μας να είναι ενδιαφέρον και ευχάριστο. Δεν ενδιαφερόμαστε μόνο τους αριθμούς των αποτελεσμάτων, αλλά και για τη γνώση, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε τις εκάστοτε ανάγκες.
Το κέντρο πληροφορικής μας Computers L@b αποτελεί και πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο, οπότε οι μαθητές μας δίνουν τις εξετάσεις των πιστοποιήσεων σε έναν οικείο χώρο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας έως τώρα μαρτυρούν τη δουλεία μας και την εγγυημένη επιτυχία των υποψηφίων μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

InquiryΕάν ενδιαφέρεστε να συζητήσουμε από κοντά για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στo 2410 233 080 ή να μεταβείτε στην ειδική σελίδα αποστολής στοιχείων για να κανονίσουμε το δικό σας ραντεβού με τον υπεύθυνο σπουδών.

Φόρμα αποστολής στοιχείων

 
 

error: