ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ cookies

Κατά την επίσκεψή σας στο διαδικτυακό μας τόπο (πόρταλ) δεν θα σας ζητηθούν ποτέ προσωπικά στοιχεία που προστατεύονται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων (www.dpa.gr), όπως είναι η ημερομηνία γέννησης ή ο αριθμός των παιδιών σας και άλλα προσωπικά στοιχεία, όπως αριθμός λογαριασμού τραπέζης ή ποιός είναι ο μηνιαίος μισθός σας ή ποιό είναι το μέγεθος των μηνιαίων εισπράξεών σας ή ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) σας.

Για την αποστολή προωθητικών ενεργειών όπως είναι τα newsletters θα χρειαστούμε μόνο το Ονοματεπώνυμό σας καθώς και το email σας. Όλα τα παραπάνω διασφαλίζουν την ευθυγράμμισή μας με το γενικότερο πλαίσιο των παρεχομένων υπηρεσιών του παρόντος πόρταλ, όπως φαίνεται στο επόμενο κείμενο:

Η άμεση προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών θεωρείται κατ’ αρχήν, νόμιμη ενέργεια, εφόσον τηρούνται και οι κανόνες που θέτει το θεσμικό πλαίσιο προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Οι κανόνες διαφοροποιούνται ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο μέσο επικοινωνίας και τις πηγές από τις οποίες επιτρέπεται η συλλογή των προσωπικών δεδομένων

Πηγή

Καμία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που μας εμπιστεύεστε οικειοθελώς δεν γίνεται από μας παρά μόνο για καθαρά επαγγελματική χρήση. Αυτό σημαίνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν επιτρέπεται να δοθούν προς χρήση σε τρίτους.

Επίσης, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο computerslab.papagiannopoulou.gr, τότε ο υπολογιστής σας ή το tablet σας ή το smartphone σας μπορεί να κρατήσει cookies, τα οποία είναι προσωρινές σελίδες, οι οποίες δηλώνουν την ταυτότητα του μέσου από το οποίο επισκέπτεστε το πόρταλ μας. Στα cookies φαίνονται στοιχεία, τα οποία δείχνουν μεταξύ άλλων και το χρόνο περιήγησης στο παρόν portal, καθώς και τη διάρκεια παραμονής σε κάποια από τις σελίδες σε κάποια αναζήτησή σας μέσα στο πόρταλ μας.

Τρόποι διαχείρισης και διαγραφής των cookies
Τα cookies που φορτώνονται στον υπολογιστή σας δεν έχουν σκοπό να βλάψουν τον υπολογιστή σας αλλά χρησιμεύουν για δική σας διευκόλυνση, ώστε να βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης το εύρος των αναγνωστών του διαδικτυακού μας ιστοτόπου και άλλα στατιστικά στοιχεία, εκτός από την ταχύτερη λειτουργία του φυλλομετρητή σας – browser. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας, ώστε με την έξοδό σας να διαγράφονται τα cookies από το μέσο που χρησιμοποιήσατε.

 


 

SAFETY DATA cookies

When you visit our website (portal) will not ever request personal data protected by the Data Protection Authority ( www.dpa.gr ), such as date of birth or the number of your children and other personal information such as bank account number or what is the salary or what the size of your monthly receipts or Taxpayer Identification Number (TIN) registration.

To send promotions such as newsletters will only need your name and your email. All these ensure our alignment with the general pattern of service of this portal, as shown in the following text:

The direct promotion of products and services is considered, in principle, legal action, provided that the rules and set the institutional framework for the protection of personal data. rules vary according to the means of communication used and the sources from which the collection of personal data

Source

No processing of personal data entrusted to us voluntarily is not made by us only for purely commercial use. This means that your personal information may not be distributed for use to third parties.

Also, when you visit the site computerslab.papagiannopoulou.gr , then your computer or your tablet or smartphone can hold cookies, which are temporary pages, which indicate the identity of the medium from which you visit our portal. The cookies look data, which show including time browsing in this portal, as well as the length of stay in any of the pages in a search in our portal.

Management procedures and delete cookies
The cookies loaded on your computer are not intended to harm your computer but serve for your convenience so that search engines see the range of readers of our web site and other statistics, except faster operation of your browser – browser. You can set your browser so that the exit be deleted cookies from the medium used.