BASIC 3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Χειρισμός Η/Υ Βασικού Επιπέδου (3 ενότητες).

  • Διάρκεια Προγράμματος: 35 ώρες.
  • ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!
  • Κάθε εβδομάδα διενεργούνται εξετάσεις πιστοποίησης!
  • Οι εξετάσεις δίνονται αμέσως μόλις θα είστε έτοιμοι.
  • Οι εξετάσεις γίνονται και σε εμάς καθώς είμαστε Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ή σε οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο της Ελλάδας.

To Basic 3 (Βασικό Επίπεδο 3 ενοτήτων) αποτελεί το σύνολο της εκπαίδευσης βασικού επιπέδου που οδηγεί στο πιστοποιημένο πτυχίο ECDL Core+ ή το Diploma Business (είναι και τα δυο αναγνωρισμένα πτυχία του ΕΟΠΠΕΠ), τον ακρογωνιαίο λίθο του Προγράμματος Diploma που ισχύει στο δημόσιο και στον ΑΣΕΠ. To Diploma Business πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση Η/Υ και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή στις κύριες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου και τις βασικές υπηρεσίες του Διαδικτύου. Η καινοτομία του πτυχίου σε σχέση με όλους τους άλλους φορείς είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να δώσεις και τις 3 ενότητες μαζί σε μία εξέταση την οποία έχει εγκρίνει το κράτος για το δημόσιο, οπότε γλυτώνεις χρόνο και άγχος, αλλά φυσικά και χρήματα! Περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

 

 

Κάντε κλικ στην κάθε ενότητα για να δείτε τις λεπτομέρειες της ύλης.

Πιο αναλυτικά:

  • Tα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα εξετάζονται σε βασικό επίπεδο χρήσης σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ το σχήμα πιστοποίησης έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) με την Γ/24869/30-9-2009 απόφαση ως αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο για τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
  • Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα, από εξειδικευμένο καθηγητή, με χρήση διαδραστικού πίνακα και με δικό μας εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, σημειώσεις & e-books αν χρειαστεί), με στόχο την καλύτερη δυνατή γνώση στον ταχύτερα δυνατό χρόνο.
  • Υπάρχει η δυνατότητα να εκπαιδευτείτε σε μια ή σε δυο από τις τρεις ενότητες, εάν έχετε ήδη τις άλλες από το παρελθόν, με στόχο την γρήγορη πιστοποίηση και να προλάβετε κάποια προκήρυξη.
  • Το κάθε μάθημα ενισχύεται και από πρακτική εξάσκηση με το καλύτερο IN-Ates τεστ της Ευρώπης δωρεάν όσες ώρες επιπλέον επιθυμείτε . Θα σας δοκιμάσει σε όλα τα θέματα των ερωτήσεων πιστοποίησης μεμονωμένα για την πλήρη κατανόηση της ύλης.
  • Επίσης με το τέλος των σεμιναρίων της κάθε ενότητας γίνονται δωρεάν εικονικές εξετάσεις (mock exams) για τον κάθε υποψήφιο όσες είναι απαραίτητες για την τελειοποίησή του και την άνεσή του πάνω σε κάθε γνωστικό αντικείμενο της κάθε ενότητας.

Εξετάσεις:

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι φορείς που είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ
είναι ισάξιοι στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και του δημοσίου γενικότερα.
Υπάρχουν φορείς που επιτρέπουν 1 δωρεάν επανεξέταση για κάθε ενότητα,
όπως ο φορέας Diploma για παράδειγμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δώσετε 1 ή 2 από τις 3 ενότητες
γιατί ήδη έχετε κάποιες από αυτές, πάλι έχετε μια (1) δωρεάν επανεξέταση.

Για τα εξέταστρα του φορέα ECDL για παράδειγμα θα χρειαστούν:

1 Κάρτα δεξιοτήτων:  35 € (1 φορά στην αρχή)
Εξέταστρα για κάθε ενότητα:  30 € / ενότητα


Τρόποι εξέτασης:

Ο μοντέρνος τρόπος εξετάσεων όπου σε 1 ώρα δίνεις και τις 3 εξετάσεις μαζί και ξεμπερδεύεις
ή
6 ξεχωριστές εξετάσεις από 36 ερωτήσεις, μέσα σε 45 λεπτά, για την κάθε μια.
με 70% βάση (περνάς μέχρι και με 10 λάθη).

Απαραίτητη η ένδειξη πιστοποιητικού (ταυτότητα, διαβατήριο, ταυτοπροσωπία..)

 
 


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Inquiry

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στo 2410 414 835 ή να μεταβείτε στην ειδική σελίδα αποστολής στοιχείων