EXPERT

Το «Proficiency» της πληροφορικής!

Χειρισμός Η/Υ Προχωρημένου Επιπέδου (4 ενότητες).

    • Διάρκεια Προγράμματος: 50 ώρες.
    • ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!
    • Κάθε εβδομάδα διενεργούνται εξετάσεις πιστοποίησης!
    • Οι εξετάσεις γίνονται σε εμάς καθώς είμαστε Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο

Το πρόγραμμα στο επίπεδο των Προχωρημένων Δεξιοτήτων περιλαμβάνει τέσσερις (4) ενότητες, που συνολικά συνθέτουν το Expert. Το Expert (Προηγμένο Επιπέδο) εκτείνεται σε ανώτερο επίπεδο από το Basic (Βασικό επίπεδο) και αυτό αποτυπώνεται εξίσου στο περιεχόμενο των επιμέρους ενοτήτων.

Στις μέρες μας δεν νοείται σύγχρονη επιχείρηση που να μην εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που παρέχουν στους εργαζόμενους οι λεγόμενες «εφαρμογές γραφείου». Το Πρόγραμμα Expert (Προηγμένου Επιπέδου), αφορά στην πιστοποίηση δεξιοτήτων προηγμένου επιπέδου για τις εφαρμογές αυτές και πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του διαθέτει προχωρημένες γνώσεις και δεξιότητες ΣΕ ΟΛΕΣ τις παρακάτω τέσσερις (4) ενότητες:

Περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

 

 

 

Κάντε κλικ στην κάθε ενότητα για να δείτε τις λεπτομέρειες της ύλης.

Πιο αναλυτικά:

    • Tα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα εξετάζονται σε βασικό επίπεδο χρήσης σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ το σχήμα πιστοποίησης έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) με την Γ/24869/30-9-2009 απόφαση ως αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο για τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
    • Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα, από εξειδικευμένο καθηγητή, με χρήση διαδραστικού πίνακα και με δικό μας εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, σημειώσεις & e-books), με στόχο την καλύτερη δυνατή γνώση στον ταχύτερα δυνατό χρόνο.
    • Το κάθε μάθημα ενισχύεται και από πρακτική εξάσκηση με το TEST4U , το καλύτερο IN-Ates τεστ της Ευρώπης δωρεάν όσες ώρες επιπλέον επιθυμείτε . Θα σας δοκιμάσει σε όλα τα θέματα των ερωτήσεων πιστοποίησης μεμονωμένα για την πλήρη κατανόηση της ύλης.
    • Επίσης με το τέλος των σεμιναρίων της κάθε ενότητας γίνονται δωρεάν εικονικές εξετάσεις (mock exams) για τον κάθε υποψήφιο όσες είναι απαραίτητες για την τελειοποίησή του και την άνεσή του πάνω σε κάθε γνωστικό αντικείμενο.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης διενεργούνται σε εμάς, καθώς το Comuters L@b Παπαγιαννόπουλος αποτελεί Επίσημο Εξεταστκό Κέντρο από το 2006 για τους φορείς ECDL και Diploma, με εξετάσεις να διενεργούνται εβδομαδιαίως.

Για τα εξέταστρα θα χρειαστούν:
Κάρτα δεξιοτήτων:  60 € (1 φορά στην αρχή)
Εξέταστρα για κάθε ενότητα:  50 € / ενότητα

Απαραίτητη η ένδειξη πισοποιητικού (ταυτότητα, διαβατήριο, ταυτοπροσωπία..)

Εξετάσεις :

  • Ο μοντέρνος τρόπος εξετάσεων όπου σε 1 ώρα δίνεις 2-4 σεναριακές ερωτήσεις μαζί και ξεμπερδεύεις (Diploma EXPERT)
  • Ο παραδοσιακός τρόπος εξετάσεων με 20 ερωτήσεις, 60 λεπτά, 70% βάση (ECDL EXPERT)


Diploma Expert Office Certificate

DIPLOMA-300x142Ο υποψήφιος σε κάθε εφαρμογή καλείται να ανταποκριθεί όχι σε μεμονωμένες ερωτήσεις αλλά σε εξέταση η οποία αντιμετωπίζει αναλυτικά, περιεκτικά και εκτενώς κάθε εφαρμογή και η οποία αξιολογείται εν συνόλω αυτοματοποιημένα. Το πτυχίο Diploma Expert Office Certificate απευθύνεται σε όσους πραγματικά επιθυμούν να αναδείξουν το υψηλό επίπεδο γνώσης χρήσης ως το πλεονέκτημα που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Στον υποψήφιο δίνεται ένα αρχικό κείμενο όπως το παρακάτω:

…το οποίο θα πρέπει να μορφοποιήσει ως εξής:
word_final_small

Δείτε την λύση σε video

 

 
 


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

InquiryΕάν ενδιαφέρεστε για αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στo 2410 414 835 ή να μεταβείτε στην ειδική σελίδα αποστολής στοιχείων

Φόρμα αποστολής στοιχείων